Glazenwassers


facilitair.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Rubrieken
Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Glazenwassers
Dienst
Telescopische glasbewassing tot 20 meterzeer geschikt voor riet gedekte panden geen beschadegingen aan hout en riet.ook voor damwand beplaating.voor gooi en vechtstreek035-...
http://www.dienst.nl/schoonmaak/glazenwasser/3325/telescopische_glasbewassing.htm

Glazenwassersblog
Glazenwassersblog
http://www.glazenwassersblog.nl/2012/01/vakbeurs-facilitair-den-bosch

Glazenwasserij J. Hollander
Glazenwasserij & Schoonmaakbedrijf J. Hollander uit Koog aan de Zaan, regio Zaandam, is een gerenommeerd bedrijf die uw pand van binnen en buiten reinigt en onderhoudt.\r\nOnze klantenkring bestaat uit onder andere scholen, gemeenten, bedrijven, woningcoöperaties, Verengingen van Eigenaren (VVE’s) en particulieren. Wij staan garant voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding en ook het persoonlijk contact met onze klanten vinden wij zeer belangrijk! Onze klanten bevinden zich in de regio Zaandam maar ook daarbuiten zoals in plaatsen als Amsterdam, Alkmaar, Beverwijk, Hoorn en Haarlem.
http://www.schoonmaakbedrijfhollander.nl/

Visschedijk
Glazenwassers gezocht ! wij zijn op zoek naar allround glazenwassers met ervaring (minimaal 1 jaar) en die in het bezit zijn van rijbewijs b(e). een svs vakopleiding
http://www.visschedijk.nl/facilitair/vacatures/glazenwassers_gezocht

Deinumfacilities
Deinum facilities - glazenwassersbedrijf en schoonmaakbedrijf met een stropdas. niet alleen glazenwassen is onze specialiteit. in de loop der jaren heeft deinum zich ook ontwikkeld tot een aantrekkelijke propositie op het gebied van schoonmaken en interieurverzorging.
http://www.deinumfacilities.nl/deinumfacilities/facilitair.php

Woudenberg - Renes Bedrijfsd.
Voorkom een stoffig imago met renes bedrijfsdiensten!
http://www.renesbedrijfsdiensten.nl//

Utrecht - USGB Glasbewassing
Usgb schoonmaak, snel en professioneel in schoonmaak en glasbewassing
http://www.usgbschoonmaak.nl/

Seoltogroup
Seoltogroup
http://www.seoltogroup.com/index.php?page=glazenwasser

Tekke Dienstverlening
Tekke dienstverlening is opgericht in mei 1996 en heeft sindsdien ruime ervaring opgedaan met bewassing van grote en kleine objecten. Voor zowel de buiten- als binnenkant is Tekke Dienstverlening uw specialist. Wij werken door geheel Nederland maar het merendeel van onze klanten bevindt zich in de regio’s Amsterdam, Hoofddorp, Schiphol, Amstelveen en Haarlem. Tekke Dienstverlening is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 27 medewerkers, waarvan maar liefst 23 professionele glazenwassers.
http://uw-glazenwasser.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 9 links op deze pagina.
© Besteoverzicht - Privacy