Kantoorinnovatie


facilitair.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten






Rubrieken
Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Kantoorinnovatie
Fmm
Een jubileumnummer vraagt om een moment van reflectie; in dit geval op ruim 12 jaar ‘kantoorinnovatie’. inhoudelijk gezien realiseren we nu andere concepten dan in de beginperiode. ook de aanpak van herhuisvestingstrajecten is veranderd. in dit...
http://www.fmm.nl/lef-bepaalt-het-concept!.18086.lynkx

Vindadviseurs
Adviseur overzicht, kantoorinnovatie . vind adviseurs is hét adviseur overzicht met meer dan 20.000 adviseurs. u kunt zelf zoeken naar een geschikte adviseur op het gebied van kantoorinnovatie advies, of gratis en vrijblijvend in één keer offertes aanvragen bij verschillende adviseurs.
http://www.vindadviseurs.nl/advies/kantoorinnovatie

Facility Info
Facility Info
http://www.facility-info.com/nieuws/eindconclusies-workshops-implementatie-effectieve-kantoorinnovatie-1487

Facilitair
Facilitair
http://facilitair.hids.nl/Kantoorinnovatie.htm

Angelfire
Angelfire
http://www.angelfire.com/super/orhouten/vakbonden/actueelnieuws/kantoorinnovatie-rijksgebouwendienst.html

Berenschot
kantoorinnovatie betreft feitelijk het zoeken van alternatieven voor het huisvesten van de werkprocessen van uw organisatie. er staan tegenwoordig namelijk legio (technologische) mogelijkheden tot onze beschikking om efficiënter om te gaan met bedrijfshuisvesting. werkplekonderzoeken laten doorgaans zelden een hogere gemiddelde bezetting zien van werkplekken dan 60%.
http://www.berenschot.nl/expertise-diensten/virtuele-map/kopie-_format

MK2 Audiovisueel
Advies, verkoop, verhuur van audiovisuele apparatuur en projecten. mk2 audioviseel loopt voorop in een branche die met de dag verandert. dit vereist uitzonderlijke kennis en een dynamische bedrijfscultuur. om bij te blijven, om als eerste met de laatste oplossingen te komen. vanuit de vestigingen in breda, ijmuiden en eindhoven werken we samen met ruim vijftig specialisten. met jarenlange ervaring en actuele kennis van wat nu mogelijk is. sinds de oprichting in 1999 voorziet mk2 de markt van geavanceerde systemen. idealiter is ons werk een constante zoektocht naar audiovisuele vernieuwing en perfectie in presentatie. echt creatieve oplossingen worden mogelijk door mk2 al in de ontwerp- en bestekfase te betrekken bij de nieuwbouw- of renovatieplannen. om zo te komen tot een volledig geïntegreerd concept voor visuele communicatie. om een voorbeeld te geven: één besturingssysteem waarmee u, vanaf een centrale plek, complete controle heeft over alles wat er in een (presentatie)ruimte gebeurt. eén systeem dus voor beeld, geluid en licht; één druk op de knop en uw presentatie begint. de grote kunst? niet eens de systeemintegratie. de koppeling aan internet evenmin. cruciaal is vertrouwen. dat alles werkt en blijft werken. een heerlijk gevoel trouwens: om een complete ruimte of gebouw met één controller naar uw hand te zetten. en verzekerd te zijn van perfectie in presentatie. de verhuurmarkt, wellicht het summum van dynamiek. iedere organisator van een evenement, productintroductie, congres of concert weet namelijk dat organiseren ook een kwestie is van snelheid, creativiteit en improvisatievermogen. de rol van mk2 in dit proces is helder: die van betrouwbare toeleverancier en sparring partner voor het audiovisuele concept. met een breed scala aan audiovisuele verhuurartikelen en detachering van medewerkers voor de opbouw, bediening en afbouw.
http://www.mk2.nl/

Desenco Group
Desenco Group
http://www.desencogroup.com/

Lindhorst
Lindhorst
http://www.lindhorst.nl

Van Wagenberg Associates
Van Wagenberg Associates
http://www.wagenberg.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 10 links op deze pagina.
© Besteoverzicht - Privacy