Huisvesting en Onderhoud


facilitair.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Rubrieken
Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Huisvesting en Onderhoud
Dakdekkersbedrijf Kewodak
Dakbedekkersbedrijf kewodak is lid van vebidak en erkenninghouder van dakmerk. de dakwerkzaamheden omvatten diverse dakconstructies zowel in de nieuwbouw als in het renoveren van daken. tevens verzorgt kewodak het onderhoud aan deze daken. kies nu voor deugdelijkheid en zekerheid !
http://www.kewodak.nl/

CoSource
CoSource
http://www.cosource.nl/

Consensus
Consensus is een dynamisch en internationaal organisatie/adviesbureau met ervaring dat zich richt op alle aspecten binnen het facilitaire proces.
http://www.con-sen-sus.nl/

Deci Lichtservice
Welkom bij deci lichtservice, op deze website kunt u alles te weten komen over: verlichting, lichtonderhoud, lampenvervanging en een planmatig onderhoudsconcept van uw verlichting. in iedere ruimte wa
http://www.decilichtservice.nl/

Dion
Dion hardenberg levert technische en personele diensten
http://www.dion.nl/

Facility Kwadraat
Welkom op de geheel vernieuwde website van facility kwadraat b.v. uit īs-hertogenbosch de leverancier van het fmis via internet
http://www.facility2.nl/

Ecodeur
Ecodeur
http://www.ecodoor.nl/

BouwWeb
BouwWeb
http://www.bouwweb.nl/

Bouwkundig onderhoudsplan
Software voor uw onderhoudsplan, conditiemeting volgens nen 2767, installaties, bouwkundig adviesbureau, gebouwbeheer, planmatig onderhoud
http://www.planmatigonderhoud.nl/

Jansen Gevelwerk
Jansen Gevelwerk
http://www.ajansenenzoon-gevelwerk.nl/

De Vlieg Intergraal Advies
Integrale advisering voor ontwerp en uitvoeringsbegeleiding voor nieuwbouw, renovatie en uitbreiding in de sectoren huisvestingsmanagement is gespecialiseerd in architect - huisvesting architectuur situatietekening, ingenieursbureau, werktuigbouwkunde,
http://www.devlieg.nl/

Kringloopbouwmaterialen
Kringloopbouwmaterialen
http://www.kringloopbouwmaterialen.nl/

Alcyon Bouwplanbureau
Alcyon bouwplanbureau in deventer richt zich op het optimaliseren van productieprocessen en industriŽle bouw. met als doel een efficiŽntere organisatie en kostenbesparingen.
http://alcyon-line.nl/

Blace advies
Blace advies & projectmanagement, interimmanagement, telecom,telefooncentrales, facilitair
http://www.blace.nl/

Asset FM
Portal - de portal voor asset live, asset for windows, gebouwenbeheer en onderhoudsadvies.
http://www.asset.nl/

IBG Optics
IBG Optics
http://www.ibgoptics.nl/

IMTO Benelux
Gevelreiniging en gevelrenovatie. de imto benelux groep combineert meer dan 20 jaar ervaring in gevelrenovatie / gevel renovatie en gevelreiniging met vakkennis en een iso 9002 gecertificeerd kwaliteitsborgingssysteem
http://www.imtobenelux.nl/

Stuurgroep Experimenten Volkshuisvesting
De sev ontwikkelt innovatieve oplossingen op het gebied van wonen: het aanpakken van de verloedering van wijken, de woningmarkt in beweging krijgen en vernieuw(d) maatschappelijk ondernemerschap.
http://www.sev.nl/

Stichting Bouwresearch (SBR)
sbr is hét kenniscentrum voor de b&u. de bouw schakelt deze onafhankelijke stichting steeds vaker in als bruggenbouwer: sbr beschikt over een schat aan kennis, weet hoe ze die kennis moet ontsluiten en hoe bedrijven deze kennis zo optimaal mogelijk kunnen inzetten. sbr maakt actuele kennis toegankelijk over werken volgens het bouwbesluit, over bouwdetails of over duurzame bouwtechnieken zoals houtskeletbouw, via een groot aantal publicaties en http://www.sbr-info.nl op het internet.
http://www.sbr.nl/

Toned bv
Prevent budget management bv. ontwikkelt software-systemen voor facilitair- en onderhoudsmanagement. tevens adviseert prevent op het gebied van onderhoudsmanagement betreffende gebouwen, installaties en infra structuur. prevent-gemis is een integraal software systeem gebaseert op web-server techniek.
http://www.toned.nl/

Unilux
Unilux flexibele bouwsystemen gevestigd in barneveld en klundert, wooncontainer, containerwoning en wvgwoning, verhuurt, verkoopt, renoveert, onderhoudt, monteert en demonteert tijdelijke en semi permanente huisvesting in unitvorm. tijdelijke huisvesting voor scholen, kinderdagverblijven, kantoren, praktijkruimten en wisselwoningen.
http://www.unilux.nl/

Van Rooy Groep
Van Rooy Groep
http://www.vanrooygroep.nl/

V en H Dakdekkers
V&h dakbedekkers uit leeuwarden, al 30 jaar gespecialiseerd in het bedekken van vlakke of hellende daken. wij kunnen het dak voor u vernieuwen, renoveren, repareren en isoleren. en ook voor nieuwbouwprojecten, zoals bedrijfspanden, flats, huizen, bergingen of dakkapellen kunt u ons inschakelen.
http://www.venh.nl/

Stichting Bouwkwaliteit (SBK)
Stichting Bouwkwaliteit (SBK)
http://www.bouwkwaliteit.nl/

RMC Reiniging
Rijnmond multi clean is een vca gecertificeerde onderneming, die haar sporen heeft verdiend op het gebied van specialistische reiniging in het rijnmondgebied. door sterke groei mogen wij thans een groot aantal instellingen en bedrijven uit geheel zuidwest nederland, zowel binnen de profit- als non-profit sector, tot onze klantenkring rekenen. kunnen wij u ook van dienst zijn?
http://www.rmc-reiniging.nl/

K.O.BUS Nederland
K.O.BUS Nederland
http://www.kobus.nl/

Iprognose
Iprognose
http://www.iprognose.nl/

Koreman Lichtservice
Koreman Lichtservice
http://www.koreman.nl/

Legionellabeheer met 2BSURE
Acquatrust legionella bestrijding, één loket voor alle legionella gerelateerde vraagstukken.
http://www.acquatrust.nl/

Schilder prijs
Op zoek naar de prijzen van schilders? Bij meeroffertes kunt u gratis en vrijblijvend schilder prijzen aanvragen.
http://www.meeroffertes.nl/schilders-prijs

Lumenovo
Lumenovo is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in bedrijfsverlichting en industrie verlichting en alles wat hierbij van toepassing is, zoals bijvoorbeeld verlichting in wegdek. bekijk de diverse mogelijkheden met betrekking tot verlichting en laat u verrassen. lumenovo: beter in verlichting.
http://www.lumenovo.nl/

Verlichting onderhouden
Btbverlichting is gespecialiceerd in het onderhouden van verlichting en het toepassen van energiebesparende oplossingen.
http://www.boutahartebrinke.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 32 links op deze pagina.
© Besteoverzicht - Privacy