Huisvesting en Vastgoed Vervolg


facilitair.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Rubrieken
Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Huisvesting en Vastgoed Vervolg
Flex Facility
Flex Facility
http://www.flexfacility.nl/

GE Capital Modular Space
Algeco uw partner in modulaire huisvesting. u kunt bij ons kiezen uit containers, units, bouwketen, cabs en schakelbare units.
http://www.modspace.nl/

Bureau Rietmeijer
Bezig met herhuisvesting? rietmeijer huisvestingsadviseurs adviseert over huisvesting, maar is adviesbureau voor bedrijfshuisvesting bij uitstek. wij geven huisvestingsadvies, realiseren projectmanagement, bouwmanagement, interieurontwerp en facility management.
http://www.rietmeijer.nl/

Atelier V real estate bv
De website van atelier v
http://www.atelier-v.nl/

Aanbod onroerend goed
Aanbod van bedrijfsruimte, kantoorruimte, winkelruimte en overig bedrijfsonroerendgoed. men kan ook bedrijfsruimte, winkelruimte, kantoorruimte en overig bog te huur/koop aanbieden.
http://www.aanbodbog.nl/

Hofra Facilitaire Diensten
Omdat bedrijven over het algemeen zo min mogelijk verhuizen en het verhuizen bovendien niet tot de core-business behoort, zullen ze de benodigde expertise zelf niet in huis hebben. hofra facilitaire diensten heeft tien jaar ervaring op dit gebied en is gespecialiseerd in dergelijke projecten.
http://www.hofra.nl/

Interim Facility Share bv
Ifs relocation voor probleemloze bedrijfsverhuizingen
http://www.kantoorhuisvesting.nl/

Servica Advies
Servica Advies
http://www.servica.nl/

Stevens en Van Dijck
Stevens en Van Dijck
http://www.stevensvandijck.nl/

Port Real-estate
Actueel aanbod van bedrijfsmatig en industrieel vastgoed, bouwgrond en kavels in het rotterdamse havengebied - bedrijfsruimte in rotterdam. bedrijfspanden kantoorruimte terreinen productielocaties kavels en ruimte voor opslag en distributie in maassluis - pernis - rotterdam - rozenburg - schiedam - vlaardingen - botlek - distripark botlek - distripark eemhaven - distripark maasvlakte - europoort - maasvlakte - overig rotterdam - right maas bank - vierhavens- merwehaven - waalhaven and eemhaven.
http://www.portrealestate.com/

Millen3um Vastgoed
Millen3um - vastgoed exploitatie management. vastgoed is een product dat gerichte zorg en aandacht vereist. je moet weten wat je met dat product wilt. en zorgen dat het goed in de markt blijft staan. nu ťn op termijn. die visie is essentieel voor een renderende exploitatie en concrete waardevermeerdering. het is de visie van millen3um. de nieuwe organisatie op het gebied van vastgoedexploitatie. opgericht door ervaren vastgoedmanagers die weten van de hoed en de rand.
http://www.millen3um.nl/

Kraan-consulting
Inleidende zin
http://www.kraan-consulting.com/

Vinch
Vinch vastgoed intermediair. productief beheer van bedrijfsonroerend goed is niet alleen het koesteren van uw stenen, maar ook en vooral het koesteren van uw huurders. uw klanten. want een tevreden huurder is een trouwe huurder. zorg voor deugdelijkheid is daarom uw belangrijkste garantie voor continuÔteit. minder mutaties, minder leegstand, minder kosten, meer huuropbrengst. dat is onze visie. en onze aanpak.
http://www.vinch.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 13 links op deze pagina.
© Besteoverzicht - Privacy