Kantoormeubelen en Attributen


facilitair.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Rubrieken
Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Kantoormeubelen en Attributen
Ducab audiovisueel
Ducab audiovisueel
http://www.ducab.nl/

Duo Totaal Project
Welkom op de site van duo totaal project. duo totaal project is de aangewezen partner om uw interieurproject tot een succes te brengen! onze meubelen zijn geschikt voor intensief gebruik en hebben een huiselijke uitstraling.
http://www.duototaalproject.nl/

Duurzaam inkopen
Duurzaam inkopen
http://www.inkopers.net/

EasyCool
Easycool - the right answer easycool levert en verhuurt koeling in elke capaciteit van 5 kw tot 2 mw, zowel luchtgekoeld als watergekoeld. de verhuurvloot bestaat uit waterkoelmachines, airconditioning, luchtbehandelingsapparatuur, computerunits, dakunits, portables, appendages en een breed scala aan noodstroom-generatoren. huren is voordeliger als kopen.chiller dieselgenerator easycool generator aggregaat huur ijsbaan klimatisering koelcapaciteit koeling koelmachine koudetechniek lease luchtbehandeling luchtgekoeld luchtslang buffervat noodstroom onderhoud proceskoeling productietest stroom tijdelijk verhuur watergekoeld waterkoelmachine waterpomp waterslang
http://www.easycool.nl/

Decorum kantoormeubelverhuur
Decorum kantoormeubelverhuur
http://www.kantoormeubelverhuur.nl/

Databank Milieurecht
De databank milieurecht (dmr) is een omvangrijk en tegelijkertijd toegankelijk milieujuridisch kennisbestand. het is ontwikkeld en wordt onderhouden door tonnaer advisering en studie bv. tonnaer bv is een juridisch adviesbureau dat gespecialiseerd is in het milieurecht, het bouwrecht, het ruimtelijk-ordeningsrecht en het algemeen bestuursrecht.
http://www.dmr.nl/

Callcentermeubilair
Callcentermeubilair
http://www.callcentermeubilair.nl/

Clean Water
Cleanwater heeft zich gespecialiseerd in het zuiveren van afvalwater op locatie d.m.v. een mobiele waterzuivering op basis van ph neutralisatie, ozonisatie en filtratie d.m.v. actief kool. wij zuiveren het afvalwater dat afkomstig is van o.a. gevelreiniging, industriŽle reiniging, (mobiel)autoreiniging, brand- en roetschade en van wateroverlastÖ..
http://www.clean-water.nl/

CoolWater service
Coolwater service
http://www.coolwaterservice.com/

Corporate Express
Corporate express provides companies with office supplies, furniture, facility supplies, pc and imaging supplies, pc software, document and print management, and promotional products
http://www.corporateexpress.nl/

Econsultancy bv
Econsultancy bv is een onafhankelijk milieuadviesbureau dat werkt in opdracht van overheden, bedrijven en particulieren.
http://www.bodemonderzoek.nl/

Eeko
Eeko staat symbool voor eekhoorn en ecologie. De eekhoorn is het symbool voor ?inzamelen? en inzamelen is onze kernactiviteit. Ecologie staat voor evenwicht in de natuur. Wij ondersteunen bedrijven, organisaties en instellingen door hen een deel van de milieuzorg uit handen te nemen, door de inzameling van lege cartridges en gebruikte mobiele telefoons. Wij bieden hen hiertoe service en gemak. Met Eeko wil Van Klaveren CCC een bedrijf zijn, dat gericht is op duurzaam ondernemen, milieuzorg en service. Wij willen betrouwbaar, klantgericht, professioneel en transparant zijn. Eeko? stelt duurzaam ondernemen en de zorg voor het milieu centraal. ?Geef kleur aan het milieu?onderstreept onze missie. Met Eeko treden wij op een nieuwe manier naar buiten en laten wij zien waar wij eigenlijk al jaren mee bezig zijn: ondernemen met milieu en mens als focus. Bijvoorbeeld de financi?le ondersteuning van Stichting Aap, het Europese opvangcentrum voor uitheemse dieren in Almere, waar wij sinds vijf jaar een partnership mee hebben. Of het Wereld Natuur Fonds, Stichting Hulphond, Dorcas Hulp Nederland (sinds maart 2007), Diergaarde Blijdorp (sinds juni 2007), Apenheul en GaiaPark (sinds augustus 2007), DierenPark Amersfoort (sinds januari 2008) en Jantje Beton (sinds september 2008) waarmee wij strategische samenwerkingen aan zijn gegaan. Maar ook de vele andere charitatieve instellingen, scholen en verenigingen die zich gesteund weten door een financi?le bijdrage, organisatorische of persoonlijke hulp bij hun (fondsen-)wervende activiteiten. Verder werden wij enkele jaren geleden beloond met de ?Couleur Locale? prijs van de Provincie Overijssel voor diversiteit in (multicultureel) personeelsbeleid. Door nadrukkelijk en actief met Eeko naar buiten te treden, onderstrepen we dat duurzaam ondernemen dan ook een meer en meer belangrijke plaats inneemt in onze eigen bedrijfsvoering.
http://www.eeko.nl/

Inside Solutions
Ergonomie, projectinrichting, bureaustoelen en kantoor meubilair,interieur, ergonomie, design
http://www.insidesolutions.nl/

Installateurs Nederland
Installateurs-nederland.nl - installateursbedrijf of installateursbedrijven vinden en vergelijken. installateurs bedrijf vinden in uw buurt. installateurs bedrijven vergelijken. installatie bedrijf prijzen, tarieven of kosten vergelijken voor onderhoud en installatie van verwarmingen, gas, water, kachels of electra. de goedkoopste installatie bedrijf vinden in uw buurt of in amsterdam | rotterdam | den haag | utrecht.
http://www.installateurs-nederland.nl/

Inventaris
Inventaris
http://www.inventaris.nl/

JM Design
Jm design - kantoor-projectinrichting
http://www.jmdesign.nl/

Inkoop.com
Onze inkoopconsultants bieden ondernemingen mogelijkheden om winstgevender te kunnen opereren. wij behalen besparingen van 20 tot 25%, soms zelfs meer dan 30%.
http://www.inkoop.com/

Heering & van Leeuwen
Heering office is een onafhankelijke kantoorvakhandel gevestigd in den haag. wij adviseren en leveren kantoorinrichting, kantoorapparatuur en kantoorsupplies in de haagse regio.
http://www.heeringvl.nl/

FlexiCon Milieu
FlexiCon Milieu
http://www.fcm.nl/

Grahl
Grahl
http://www.grahl.com/

HAZET Klimaatbeheersing
Hazet, groothandel in schoonmaakartikelen, poets en hygiŽnisch papier, bedrijfskleding, veiligheidsschoenen alsmede verkoop en verhuur van reinigingsapparatuur, airconditioning, verplaatsbare verwarmingsapparatuur, ontvochtigers en bevochtigingsapparatuur.
http://www.hazet-reiniging.nl/

CAG-inspectie
Op deze website vindt u alle informatie over onze activiteiten op het gebied van luchtkwaliteitsonderzoek
http://www.luchtonderzoek.nl/

CADEE kantoormeubelen
Welkom op de internetsite van cadee kantoor & projectinrichting. uw leverancier van ergonomische kantoormeubelen, kantoorstoelen, etc.
http://www.cadee.nl/

Airpur
Airpur
http://www.air4u.nl/

Alternativ
Alternativ
http://www.alternativ.nl/

Amerland zakelijk meubilair
Amerland is een nederlandse producent van kantoormeubilair. een pro-actieve producent die verder kijkt dan de ontwerptafel en de productiehal.
http://www.amerland.nl/

At Your Office Kantoormeubelen
Kantoormeubelen, at your office b.v. , nieuwe kantoormeubelen, gebruikte kantoormeubelen. kantoormeubelen voor ieder budget, roldeurkasten, bureaustoelen, verrijdbare ladenblokken, kantoorkasten, kantoormeubilair, gebruikt, kantoormeubilair
http://www.atyouroffice.nl/

AircoRent
Airco verhuur specialist voor mobiele airco. snel airco huren met advies
http://www.aircorent.nl/

Ahrend
Ahrend zorgt voor de totale projectinrichting van bedrijven, zorginstellingen en onderwijsinstellingen met kantoorinrichtingsadvies en kantoormeubilair
http://www.ahrend.com/

ABR kantoorinrichting
Abr kantoormeubilair, verkoop en verhuur van kantoormeubilair (nieuw en gebruikt)
http://www.abrkantoorinrichting.nl/

Accutecc
Accutecc verzorgt de inzameling van lege cartridges van printers, copiers en faxen voor de recycling en het opnieuw laten vullen van deze cartridges. accutecc neemt diverse soorten printer cartridges, inktpatronen en toners aan van bekende merken zoals canon, hp inkjet, bubblejet en epson in ruil voor een aantrekkelijke vergoeding.
http://www.accutecc.nl/

Adformedia
- van beamers en projectoren tot dvd en video-producties- alles voor presentaties, de beamer en het plasmascherm - alle topmerken, het smartboards,smartboard,smart-board,smart-boards,informatiezuilen,internetzuilen,plasmascherm,video,video-producties,videoproductie,dvd-productie,dvdproductie,dvd,presentaties,multimedia,cd,cd-rom,lcd-beamer,beamer-merken,film,informatiezuil,infozuil,internetzuil,touchscreen,touch screen,touch-screen,lcd-projectoren,lcd,dupliceren,vhs,pal,ntsc,mitsubishi,benq,ctx,sharp,ask,infocus,mitsubishi,benq,ctx,sharp,ask,proxima,ask-proxima,infocus,toshiba,optoma,sony,elmo,sony,16mm,8mm
http://www.adformedia.nl/

AVEX Audiovisuele Specialisten
Avex biedt audiovisuele oplossingen voor de professionele markt. u kunt bij avex terecht voor advies, aanschaf, huur en service & onderhoud van audiovisuele apparatuur en -systemen. daarnaast behoort ook detachering van audiovisuele specialisten tot de dienstverlening van avex.
http://www.avex.nl/

BeamerDiscount
Beamerdiscount in duiven, vlakbij arnhem aan de a12. nergens vindt u zo'n groot aanbod beamers zo goedkoop!
http://www.beamerdiscount.nl/

Brink kantoormeubelen
Brink kantoormeubelen
http://www.brinkkantoormeubelen.com/

Bruynzeel
Bruynzeel storage systems, specialist in compactus en sysco verrijdbare en ruimtebesparende archiefsystemen en opslagsystemen: archiefkasten, kantoorkasten, magazijnstellingen, verrijdbare stellingen, verrijdbare rekken
http://www.bruynzeelstoragesystems.nl/

Bureaustoel.eu
Hag bureaustoelen, ergonomisch hoogwaardige bureaustoelen.
http://www.bureaustoel.eu/

By It Direct
By It Direct
http://www.buyitdirect.nl/

Bocos AirCare
Bocos AirCare
http://www.frissewerkplek.nl/

BIS projectoren en plasmschermen
Bis, de grootste voor presentatie, informatie en communicatieruimtes
http://www.bis.nl/

Beamerplanet
Beamerplanet de specialist - beamer, beamers, projector, projectoren, lcd, lcd-projector, lcd-projectoren, beamerlamp, beamerlampen, notebook, notebooks, presentatiemateriaal, lcd-beamer, verkooptrainingen, plasmascherm, plasmaschermen, overheadprojector, overheadprojectoren, overheadprojektoren, projektor, projektoren, projectors, audiovisueel, audiovisuele, audio, projektors, presentatie, presentation, sanyo, epson, 3m, ask, toshiba, hitachi, sony, philips, mitsubishi, sharp, boxlight, dell, acer, benq, optoma, hp, nec, eiki, hewlett packard, canon, panasonic, infocus, barco, multimedia, superscherp, geprijsde, scherpe, prijs, goedkoop, goedkope, rotterdam, dordrecht, breda, den haag
http://www.beamerplanet.nl/

Bergo kantoorartikelen
Bergo kantoorartikelen
http://www.bergo.nl/

Biolab research & solutions
Biolab is een bacteriologisch onderzoeksbureau gespecialiseerd in lucht- en wateronderzoek. het onderzoeken van het binnenklimaat met bijvoorbeeld het nemen van lucht-, contact- en watermonsters behoort tot een van onze diensten. wij kunnen voor u microbiologisch verontreinigde plaatsen zoals de luchtbehandelingsystemen, wanden en vloeren onderzoeken op de aanwezigheid van bacteriŽn, schimmels en gisten. voor wateronderzoek wordt in de praktijk vooral op legionella onderzocht.
http://www.biolab.nl/

Kairatin binnenmilieu
Kairatin, acoustic & air-quality systems :: akoestische & luchtkwaliteit oplossingen
http://www.kairatin.nl/

Kantoormeubilair
Op deze startpagina kantoormeubilair van boom kantoorprojecten treft u onze ruime collectie kantoormeubelen aan en kunt u alle informatie vinden die met kantoorinrichting te maken heeft.
http://www.kantoormeubilair.nl/

Printkosten (check)
Printkosten (check)
http://www.printkosten.nl/

Reklaspits
Reklaspits: de landelijk specialist op het gebied van advies, ontwerp, productie, montage en onderhoud van formulestyling en bewegwijzering & lichtreclame.
http://www.reklaspits.nl/

RH Stoelen
- rh stoelen
http://www.rhstoelen.nl/

Seatform
Seatform
http://www.seatform.com/

Printer afval
Printer afval of printerafval , lege toners en lege cartridges leveren hoge vergoedingen op bij gbs recycling ook gebruikte mobiele (gsm) telefoons en gebruikte printers
http://www.printerafval.nl/

Presentatiespecialist
Topmerken beamers, smartboards en informatiezuilen tegen betere prijzen en service - beamer,projectoren,projector,beamer,beamers,lcd projectoren,audiovisuele presentatie,plasmaschermen,lcd projector,multimedia projectoren,lcd projektoren,audiovisueel,overheadprojectoren,beamer,internetzuilen,informatiezuilen,lcd projector,projektor,toshiba,infocus,epson,benq,mitsubishi,optoma,sony,projectieschermen,schermen,whiteboards,smart,smart-board,smart-boards,smartboard,smartboa rds,smartbord,smartborden,interactieve whiteboards, wij leveren top merken beamers, smartboards en informatiezuilen tegen betere prijzen en service - projectoren projector lcd projectoren audiovisuele presentatie plasmaschermen lcd projector multimedia projectoren lcd projektoren audiovisueel overheadprojectoren beamer internetzuilen informatiezuilen lcd projector projektor toshiba infocus epson benq mitsubisi sony optoma projectieschermen schermen whiteboards smart smart-board smart-boards smartboard smartboards smartbord smartborden interactieve whiteboards
http://www.presentatiespecialist.nl/

Only-1 Multimedia Apparatuur
Beamers, plasma, lcd-tv, alle merken voor scherpe prijzen!
http://www.only-1.nl/

Pacific Air Klimaatbeheersing
Pacific air systems adviseert, ontwerpt airconditioning installaties, levert airconditioning installaties, installeert airconditioning en onderhoudt aldeze opmaat gemaakte - koel- en klimaatinstallaties. vanzelfsprekend wordt hierbij gebruik gemaakt van componenten van de hoogste kwaliteit, waarbij onder andere rekening wordt gehouden met energiegebruik en milieubelasting.door deze keuzen te maken kunnen wij 5 jaar allin garantie geven
http://www.pacific-air.nl/

PM Project Meubilair
Kantoorinrichting,kantoormeubels,kantoorsteulen,bureaustoelen
http://www.projectmeubilair.nl/

Smeva koeling
Smeva koeling
http://www.smeva.nl/

Stam Papierrecycling
Stam Papierrecycling
http://www.stampapier.nl/

Van Esch
Fabrikant van garderobesystemen, magnetische- en design kapstokken, kleedkamerbanken, lockers, vitrines en spiegels voor de project- en woninginrichting
http://www.van-esch.com/

Visual Solutions
Ducab beeldkrant: lichtkrant, kabelkrant, beeldkrant en andere info & displays tegen scherpe prijzen!
http://www.visualsolutions.nl/

Waste Care Systems
Waste care systems introduceert een uniek en zeer innovatief concept voor strikt gescheiden afvalverwerking op de werkvloer. een gepatenteerd systeem dat de totale afvalzorg binnen uw organisatie organiseert en controleerbaar maakt.
http://www.wastecaresystems.nl/

Zit-stameubilair
Zit-sta tafels, zit sta, tafel, tafels
http://www.zit-statafels.nl/

Van den Dungen
Van den Dungen
http://www.vandendungen.nl/

Total Water Care
Total Water Care biedt oplossingen in reinigingstechnieken in de vorm van reinigingsproducten van Bofimex Bouwstoffen en reinigingsinstallaties zoals waterzuiveringsinstallaties, hogedrukreinigers, onderdelenreinigers en verdampers. De reinigingsinstallaties zijn van het Amerikaanse bedrijf LANDA Inc., marktleider in Noord-Amerika. LANDA ontwikkelt haar eigen producten waardoor de producten van de laatste technologi?n zijn voorzien.
http://www.totalwatercare.nl/

Steelcase
Steelcase
http://www.steelcase.nl/

Steifensand Bureaustoelen
Steifensand is producent van ergonomische kwaliteitsproducten voor op kantoor of thuis. importeur voor de benelux is fp collection uit wierden.
http://www.steifensand.nl/

Thyzo luchtbehandeling
Thyzo luchtbehandeling
http://www.thyzo.nl/

Nu-air
Nu-air voor zuivere lucht
http://nu-air.com/

Nordi Concept
Nordi Concept
http://www.nordi.nl/

Kopieerpapier
Www.papierhier.com en www.kopieerpapier.com bezoek onze site met een breed assortiment kopieerpapier tegen aantrekkelijke prijzen.
http://www.kopieerpapier.com/

Lcdprojector.nl
Medion, thuis, test, dolby, digital, jvc, logic, thuisbioscoop, set, philips, home, scherm, pro, yamaha, bioscoop, surround, cinema, forum, beamer, dvd, sony
http://www.lcdprojector.nl/

Ledtronics
Spot, color, kit, kopen, ledtronics, display, groothandel, winkel, multicolor, lamp, led, verlichting
http://www.ledtronics.nl/

Leferink Haaksbergen BV
Leferink Haaksbergen BV
http://www.leferink.nl/

Kolpia Klimaatonderzoek
Airco klachten, allergiŽn, allergische reactie, allergeen onderzoek, binnenklimaat klachten, binnenklimaatonderzoek, binnenklimaat onderzoek, binnenmilieu klachten, binnenmilieuonderzoek, binnenmilieu onderzoek, biologische, agentia, dufheid, droge lucht, fysisch onderzoek, frisse lucht, hoofdpijn klachten, kantoorklimaat, klimaatonderzoek, klimaat onderzoek, klimaatklachten, klimaat klachten, kolpia, luchtverversing, legionella-onderzoek, microbiologisch onderzoek, risicoanalyse en beheersplan, sufheid, schoonmaak klachten, schoonmaakonderzoek, stofallergie, stofonderzoek, sick building syndrome, tochtklachten, tranende ogen, te warm, te koud, verse lucht, werkplekonderzoek
http://www.kolpia.nl/

KMP kantoormeubilair
Kmp kantoormeubilair amsterdam heeft alles voor de werkplek: kantoormeubelen zoals bureaustoelen, kantoortafels, dossierkasten, kapstokken, receptiebalie's, vergadermeubilair, jalouziekasten etc.
http://www.kmpkantoormeubilair.nl/

Kantoornet
Kantoornet
http://www.kantoornet.nl/

Kievit
Kievit
http://www.kievit.nl/

Klein Beernink
Klein Beernink
http://www.kleinbeernink.nl/

Lege Cartridges
Legecartridge.com geeft hoge vergoedingen voor uw lege cartridges en toners. nu ook verkoop nieuwe cartridges, inktpatronen en toners
http://www.best-ink.nl/lege_cartridges

Limid, Beamers
Limid, Beamers
http://www.beamer-smartboard.nl/

MK2 beamers
Advies, verkoop, verhuur van audiovisuele apparatuur en projecten. mk2 audioviseel loopt voorop in een branche die met de dag verandert. dit vereist uitzonderlijke kennis en een dynamische bedrijfscultuur. om bij te blijven, om als eerste met de laatste oplossingen te komen. vanuit de vestigingen in breda, ijmuiden en eindhoven werken we samen met ruim vijftig specialisten. met jarenlange ervaring en actuele kennis van wat nu mogelijk is. sinds de oprichting in 1999 voorziet mk2 de markt van geavanceerde systemen. idealiter is ons werk een constante zoektocht naar audiovisuele vernieuwing en perfectie in presentatie. echt creatieve oplossingen worden mogelijk door mk2 al in de ontwerp- en bestekfase te betrekken bij de nieuwbouw- of renovatieplannen. om zo te komen tot een volledig geÔntegreerd concept voor visuele communicatie. om een voorbeeld te geven: ťťn besturingssysteem waarmee u, vanaf een centrale plek, complete controle heeft over alles wat er in een (presentatie)ruimte gebeurt. eťn systeem dus voor beeld, geluid en licht; ťťn druk op de knop en uw presentatie begint. de grote kunst? niet eens de systeemintegratie. de koppeling aan internet evenmin. cruciaal is vertrouwen. dat alles werkt en blijft werken. een heerlijk gevoel trouwens: om een complete ruimte of gebouw met ťťn controller naar uw hand te zetten. en verzekerd te zijn van perfectie in presentatie. de verhuurmarkt, wellicht het summum van dynamiek. iedere organisator van een evenement, productintroductie, congres of concert weet namelijk dat organiseren ook een kwestie is van snelheid, creativiteit en improvisatievermogen. de rol van mk2 in dit proces is helder: die van betrouwbare toeleverancier en sparring partner voor het audiovisuele concept. met een breed scala aan audiovisuele verhuurartikelen en detachering van medewerkers voor de opbouw, bediening en afbouw.
http://www.mk2.nl/

Monit'air Binnenmilieutechniek
Monitair binnenmilieutechniek luchtkwaliteit binnenmilieu luchtkwaliteit roet schimmel stof stank luchtkwaliteit binnenmilieu luchtkwaliteit roet schimmel stof stank schimmels,gisten,bacteriŽn,sick building syndrome,sick,building,syndrome, monitair.nl
http://www.monitair.nl/

Multi Cartografie
Multi cartografie; apeldoorn, europlano, euro plano; visuele presentatiemiddelen, postcodekaarten, landkaarten, lamineren en plastificeren
http://www.multicartografie.nl/

Multi Meubel
Voor kantoormeubelen, kantoorinrichting, kantoorartikelen en bureaustoelen bent u bij multi meubel in katwijk aan het juiste adres.
http://www.multimeubel.nl/

Milieuonline
Kluwer wil zijn klanten helpen bij het succesvol uitoefenen van hun kennisintensieve vak. wij doen dat door informatie te verrijken en deze in de vorm van oplossingsgerichte informatiediensten aan onze klanten te leveren. wij richten ons daarbij op professionals in juridische, fiscale, financiële, bestuurlijke, hrm en commerciële beroepen.
http://www.milieuonline.nl/

Milieubarometer.nl
De mkb-milieubarometer is een milieuregistratie die de milieuscore van een bedrijf zichtbaar maakt. het programma zet jaargegevens over energie, water, afval, emissies en transport om in een staafdiagram met de totale milieuscore.
http://www.milieubarometer.nl/

LP Presentatiespecialist
LP Presentatiespecialist
http://www.lp.nl/

Lucom
Lucom
http://www.lucom.nl/

Mezutec Watertechniek
Mezutec drachten bv - uw betrouwbare bronwaterleverancier
http://www.mezutec.nl/

Zoom Portable Displays
Zoom draagbare displays voor mobiele presentatiewanden,presentatiewand,beursmateriaal,folderdisplay,mobiele standwand, draagbare standbouw en beursstand.
http://www.zoom-displays.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 88 links op deze pagina.
© Besteoverzicht - Privacy